100% VEIKSMES LĪDZEKLIS | NAUDAS ATDOSANAS GARANTIJA | ĀTRA PIEGĀDE

Kāpēc kurmji izvēlas tavu dārzu par savu dzīvesvietu?

Kurmji, šie mazie pazemes radījumi, kas mums zem kājām rok sarežģītas galerijas, mūsu dārzos bieži tiek uzskatīti par kaitēkļiem. Bet kāpēc tieši tavu dārzu viņi izvēlas par savu dzīvesvietu? Mēģināsim atšķetināt šo pagrīdes noslēpumu.

Kurmji ir pazemes iemītnieki, kuri rūpīgi izvēlas savu dzīvesvietu, bieži vien izvēloties konkrētus dārzus. Pirmais kritērijs, kas ietekmē šo izvēli, ir augsnes veids. Patiešām, kurmjus piesaista irdenas augsnes, kas ir bagātas ar sliekām, kas ir viņu galvenais barības avots. Tāpēc dārzs ar mitru, irdenu augsni, visticamāk, tos piesaistīs, radot labvēlīgu vidi to ierīkošanai.

Kurmju atlases procesā ne tikai augsnes kvalitātei, bet arī barības pārpilnībai ir izšķiroša nozīme. Tā kā tie galvenokārt barojas ar sliekām, labi kopti dārzi, kas bagāti ar pazemes dzīvi, nodrošina bagātīgu barības avotu šiem mazajiem urbējiem, tādējādi vilinot viņus tur justies ērti.

Turklāt kurmji dod priekšroku mierīgai, netraucētai videi. Tādējādi salīdzinoši kluss dārzs, kurā nav pārāk daudz cilvēku vai dzīvnieku, ir ideāls patvērums šīm diskrētajām radībām, kur tās var dzīvot un vairoties pilnīgā mierā.

Aizsardzība pret plēsējiem ir arī noteicošais faktors, izvēloties kurmju dzīvesvietu. Tie ir neaizsargāti pret plēsēju, piemēram, suņu, kaķu un plēsīgo putnu, uzbrukumiem. Tāpēc dārzi, kas piedāvā dabiskas pajumtes, piemēram, blīvus krūmus vai lapu kaudzes, nodrošina kurmju papildu aizsardzību no dabiskajiem ienaidniekiem, tādējādi veicinot to atrašanos šajā vidē.

Visbeidzot, arī laika apstākļi ietekmē kurmju darbību. Tie ir aktīvāki mitrā, lietainā laikā, jo augsne ir vieglāk izrakta un sliekas iznāk virspusē. Tādējādi apgabalos, kur bieži nokrišņi, dārzos ir lielāka iespēja redzēt kurmju klātbūtni.

Labākais risinājums kurmju likvidēšanai no sava dārza

Stop Mole” ir nepārspējams risinājums, lai izskaustu kurmjus, kas iebrūk jūsu dārzā. Ar žilbinošu efektivitāti šis produkts liek šiem kaitēkļiem izzust rekordīsā laikā, tikai 5 minūtēs pēc to patērēšanas. Tā īpašā formula, neatvairāma pasta kurmjiem, nodrošina maksimālu pievilcību, neizraisot ne mazāko garšas atgrūšanos. Turklāt tā inde ir izstrādāta tā, lai šie mazie zīdītāji to pilnībā nevarētu noteikt, nodrošinot ātru un efektīvu izvadīšanu.

Izmaksu efektivitātes ziņā “Stop Mole” piedāvā lielisku cenas un kvalitātes attiecību. 500 ēsmu iepakojums var iznīcināt līdz 500 kurmjiem, nodrošinot rentablu risinājumu šīs invāzijas apkarošanai. Turklāt tiek nodrošināta lietotāju un citu vietas iedzīvotāju drošība, jo produkts ir pilnīgi drošs, ja to lieto atbilstoši norādījumiem.

Tā ilgstoša darbība ir vēl viena būtiska priekšrocība. Pēc uzklāšanas "Stop Mole" turpina darboties 12 mēnešus, nodrošinot ilgstošu aizsardzību pret kurmjiem, kā arī citiem ieraktiem zīdītājiem, piemēram, murkšķiem, āpšiem, lauka pelēm un pelēm.

Visbeidzot, tā lietošanas vienkāršība padara to par praktisku iespēju visiem dārzniekiem. Vienkārši uzklājiet to tieši uz molu caurumiem, lai gūtu labumu no tā maksimālās efektivitātes. Ar "Stop Mole" jūs varat beidzot atvadīties no kurmjiem un atrast veselīgu un saglabātu dārzu.

Noslēgumā jāsaka, ka vairāki faktori var izskaidrot to, kāpēc kurmji par savu dzīvesvietu izvēlas jūsu dārzu. Ja vēlaties izvairīties no to klātbūtnes, varat mēģināt padarīt savu dārzu mazāk pievilcīgu, samazinot augsnes mitrumu, likvidējot barības avotus un padarot vidi mazāk labvēlīgu pazemes galeriju veidošanai. Tomēr ir arī svarīgi atcerēties, ka kurmjiem ir būtiska nozīme ekosistēmā, aerējot augsni un kontrolējot slieku populāciju.