100% VEIKSMES LĪDZEKLIS | NAUDAS ATDOSANAS GARANTIJA | ĀTRA PIEGĀDE

Kāpēc kurmji apmeklē tavu dārzu?

Jūs esat pavadījis stundas, ar mīlestību kopjot savu dārzu, stādot ziedus, dārzeņus un krūmus, taču nesen esat pamanījis, ka jūsu zālienā mistiski parādās netīrumu pauguri. Vainīgais aiz šiem pilskalniem varētu būt kurmis. Bet kāpēc šīs pazemes radības ir izvēlētas tieši jūsu dārzam? Šajā rakstā mēs izpētīsim, kāpēc kurmjus var piesaistīt jūsu āra telpa.

Kurmji, kas ir oportūnistiski radījumi, kas galvenokārt barojas ar sliekām, kukaiņiem un augsnē sastopamajiem kāpuriem, tiek piesaistīti dārziem, kuros ir daudz barības. Tātad, ja jūsu dārzs ir bagāts ar barības vielām un piesaista dažādus kukaiņus, tas var sniegt neatvairāmu aicinājumu šiem dzīvniekiem apmesties uz dzīvi.

Kurmji dod priekšroku sarežģītu tuneļu rakšanai mīkstā, mitrā augsnē, jo tas ļauj tiem efektīvāk pārvietoties, meklējot barību. Tāpēc, ja jūsu dārzā ir labi nosusināta, irdena augsne, kurmjiem tas varētu būt ideāls biotops, kas varētu atvieglot tiem iedzīvošanos.

Vietās, kur kurmju dabiskie plēsēji, piemēram, lapsas, zebiekstes vai plēsīgie putni, ir reti sastopami, šie dzīvnieki var attīstīties bez bailēm. Ja jūsu dārzs nodrošina salīdzinoši drošu vidi šīm mazajām radībām, tās var būt vairāk sliecas to ieguldīt.

Kurmji rok sarežģītus tuneļus, lai pasargātu sevi no skarbiem laikapstākļiem, piemēram, stipra lietus un ekstremālas temperatūras. Tātad, ja jūsu dārzā ir blīvs zemes segums vai neskartas augsnes vietas, kur kurmji var paslēpties, tos var piesaistīt šī papildu aizsardzība no ārējiem elementiem.

Visbeidzot, kurmjus var piesaistīt dārzi, kuros ir labvēlīgi apstākļi vairošanai, piemēram, ar barības vielām bagātas augsnes un salīdzinoši mierīga vide. Ja jūsu dārzs atbilst šiem kritērijiem, tas varētu kļūt par pievilcīgu kurmju audzēšanas vietu.

Optimāla ārstēšana dzimumzīmju izskaušanai

Apstrāde “Stop Mole” ir labākais risinājums, lai efektīvi likvidētu kurmjus, kas iebrūk jūsu dārzā. Iedomājieties, ka atbrīvosiet savu āra telpu no šiem kaitēkļiem tikai 5 minūtēs pēc produkta ievadīšanas. Šī īpaši pievilcīgā pasta, kas īpaši izstrādāta, lai piesaistītu kurmjus, neizraisot nepatiku pret garšu, noslēpj indi, lai šie pazemes radījumi to nevarētu noteikt.

Papildus nenoliedzamai efektivitātei šai ārstēšanai ir ievērojama ekonomiska priekšrocība. Izmantojot tikai 500 ēsmas, jūs varat atbrīvoties no līdz pat 500 kurmjiem, padarot to par ļoti rentablu izvēli, lai aizsargātu savu dārzu no šo dzīvnieku postījumiem.

Drošība un sirdsmiers tiek garantēts arī ar “Stop Mole ārstēšanu”. Tas ir ne tikai pilnīgi drošs jums, jūsu ģimenei un citiem jūsu dārza iemītniekiem, bet tā ilgstoša darbība nodrošina ilgstošu aizsardzību 12 mēnešus.

Daudzpusīga, šī procedūra ir ne tikai efektīva pret kurmjiem, bet tā ir piemērota arī murkšķu, āpšu, lauka peles, straumes un citu zīdītāju, kas var nodarīt kaitējumu jūsu āra telpai, iznīcināšanai.

Tās lietošana ir satraucoši vienkārša: jums tas vienkārši jāpielieto tieši kurmju galerijās, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti. Ar “Stop Mole apstrādi” atvadieties no kurmjiem un pilnībā izbaudiet savu dārzu bez traucējumiem.

Noslēgumā jāsaka, ka, ja jums rodas jautājums, kāpēc kurmji ir izvēlējušies jūsu dārzu par savu jauno māju, iespējams, ka šo lēmumu ietekmē vairāki faktori. Neatkarīgi no tā, vai ir bagāta barība, mīksta augsne, plēsēju trūkums, aizsardzība pret sliktiem laikapstākļiem vai labvēlīgi apstākļi vairošanai, jūsu dārzs var nodrošināt kurmjiem visu nepieciešamo, lai tie varētu labi attīstīties. Ja vēlaties atturēt kurmjus no dzīvesvietas, varat apsvērt humānas un videi draudzīgas atturēšanas metodes, piemēram, stādīt noteiktus atbaidošus augus vai uzstādīt pazemes barjeras. Galu galā līdzsvara atrašana starp sava dārza saglabāšanu un savvaļas dzīvnieku respektēšanu ir ļoti svarīga, lai radītu harmonisku vidi visiem tur dzīvojošajiem radījumiem.