100% VEIKSMES LĪDZEKLIS | NAUDAS ATDOSANAS GARANTIJA | ĀTRA PIEGĀDE

Kā pavasarī efektīvi apkarot kurmjus?

Pavasaris nes sev līdzi daudz prieku: dabas atmošanos, gājputnu atgriešanos un krāsu eksploziju mūsu dārzos. Tomēr daudziem dārzniekiem pavasaris var nozīmēt arī kurmju pieplūdumu un to nekārtīgos netīrumu paugurus. Par laimi, ir efektīvas metodes, kā apkarot šīs mazās pazemes radības, neizmantojot videi kaitīgas metodes. Šeit ir daži padomi, kā saglabāt savu dārzu neskartu un zālienu tīru.

Pirms uzsākt efektīvu cīņu pret kurmjiem, kas iebrūk tavā dārzā, ir ļoti svarīgi izprast to uzvedību. Šie pazemes dzīvnieki rok galerijas, meklējot pārtiku, tostarp kukaiņus, sliekas un citus mazus laupījumus. Netīrumu pilskalni, kas klāj jūsu āra telpu, ir viņu nemitīgās pārtikas rakšanas rezultāts.

Lai atturētu kurmjus no apmešanās jūsu dārzā, jums ir pieejami vairāki dabiski risinājumi. Ir zināms, ka augi, piemēram, kronis, hiacinte, ķiploki un fenhelis, pateicoties to spēcīgajam aromātam un plašajām saknēm, tos atbaida. Novietojot tos stratēģiski, jūs varat efektīvi atturēt kurmjus no nostiprināšanās jūsu zaļajā zonā.

Vēl viena efektīva metode, lai novērstu kurmju invāziju, ir izveidot pazemes barjeru. Tas ietver metāla sieta režģa vai dārza sieta uzstādīšanu vismaz 30 centimetru dziļumā zem augsnes virsmas. Šis pasākums neļaus kurmjiem rakt un iekļūt jūsu dārzā.

Gadījumā, ja kurmji jau ir apmetušies jūsu dārzā, varat izmantot cilvēku slazdus, ​​lai tos notvertu un atbrīvotu piemērotākā vietā, prom no sava īpašuma. Ir svarīgi regulāri pārbaudīt slazdus un pēc iespējas ātrāk atbrīvot noķertos kurmjus.

Visbeidzot, videi draudzīga pieeja kurmju populācijas kontrolei jūsu dārzā ir iedrošināt to dabiskos plēsējus, piemēram, pūces, čūskas un lapsas. Nodrošinot viņiem piemērotus biotopus, piemēram, ligzdas pūcēm vai baļķu kaudzes čūskām, jūs palīdzat saglabāt dārza dabisko līdzsvaru, vienlaikus samazinot kurmju klātbūtni.

Optimāla ārstēšana, lai efektīvi cīnītos pret dzimumzīmēm

Stop Mole
procedūra ir optimāls un pilnīgs risinājums efektīvai kurmju pārvaldībai jūsu dārzā. Aprīkots ar jaudīgu izvadīšanas spēju, tas iedarbojas ātri un precīzi, liekot kurmim pazust tikai piecās minūtēs pēc produkta uzņemšanas. Šī īpaši pievilcīgā pasta ir īpaši izstrādāta, lai piesaistītu kurmjus, neizraisot garšas atgrūšanu, tādējādi garantējot tās maksimālu efektivitāti.

Šī procedūra izceļas arī ar savu ģeniālo formulu, ko paši kurmji nevar noteikt, tādējādi nodrošinot ievērojamu ekonomisko atdevi. Ja uz vienu ēsmu tiek nogalināts viens mols, var pietikt ar pat 500 ēsmu, lai atbrīvotos no līdz pat 500 kurmjiem.

Papildus pierādītajai efektivitātei Stop Mole ārstēšana ir arī drošības sinonīms. Izstrādāts, stingri ievērojot drošības standartus, tas nerada draudus lietotājam vai citiem apstrādes vietas iemītniekiem. Turklāt tā ilgstošais darbības ilgums, kas tiek garantēts līdz 12 mēnešiem, nodrošina ilgstošu sirdsmieru, novēršot nepieciešamību bieži izmantot kurmju kontroles risinājumus.

Stop Mole procedūra ir daudzpusīga pēc būtības, un tā ir piemērota visdažādākajiem zīdītājiem, kas urbjas, tostarp ne tikai kurmjiem, bet arī murkšķiem, āpšiem, lauka pelēm un pelēm. Vienkāršā lietošana padara to par visiem pieejamu rīku, ko var viegli lietot tieši galerijās un kurmju caurumos.

Īsāk sakot, Stop Mole procedūra iemieso cīņas ar kurmjiem kvintesenci, piedāvājot globālu, drošu, ātru un ekonomisku risinājumu, lai aizsargātu jūsu dārzu no šo nevēlamo urbēju postījumiem.

Ievērojot šos vienkāršos, bet iedarbīgos padomus, jūs varat pasargāt savu dārzu no kurmju postījumiem, vienlaikus saglabājot vidi un bioloģisko daudzveidību. Ar nelielu pacietību un neatlaidību jūs varat pilnībā izbaudīt savu pavasara dārzu bez kurmju problēmām.